WAT WE BIEDEN

_Marketing Heroes is gespecialiseerd in het ondersteunen van operationele en planningsteams bij media- en reclamebureaus.

Met onze hands-on ervaring hebben we schaalbare processen gecreëerd die een snelle integratie garanderen en bottlenecks in de werklast als gevolg van plotselinge veranderingen in FTE-vereisten snel oplossen.

_Integreer Marketing Heroes in je FTE-pool om fluctuaties in de werkdruk naadloos op te vangen. Door met ons samen te werken, optimaliseer je het aantal benodigde medewerkers zonder jouw teams te overweldigen.

_Marketing Heroes biedt expertise op het gebied van Search, Programmatic Display & Video Publisher Deals, Analytics en Social Media voor alle fasen van je campagne: Planning & Forecast, Opzetten, Monitoren en Rapporteren.

_Marketing Heroes is geen programma voor het plaatsen van freelancers. We bieden wel dezelfde voordelen, zoals een enkel aanspreekpunt en toegang tot lokale senior experts. Maar Marketing Heroes gaat echter een stapje verder door jouw uren schaalbaar te maken naargelang de snel veranderende behoeften.

_Terwijl jouw voornaamste contactpersoon zich bezighoudt met het beheren van de klantenrelatie, worden de werkorders ingevoerd in ons projectbeheersysteem. Hierdoor kunnen we voor elke taak altijd een beroep doen op de best beschikbare expert.

_Dit systeem maakt het mogelijk dat meerdere Heroes tegelijkertijd kunnen werken, wat de levertijd aanzienlijk verkort zonder in te boeten aan de kwaliteit en zonder jouw contactpersoon te overweldigen.

WAAROM HET WERKT

Hallo vanuit Antwerpen!

Contacteer Ons

WIE HEEFT MET ONS GEWERKT